Makkelijke brownie met nutella en tony chocolonely

Snelle nutella brownies

April is weer voorbij, een drukke maand met leuke uitstapjes naar onder andere Milaan en Rome, een weekendje Tilburg met mijn brüders, Koningsnacht, Koningsdag, de eerste echte zonnestralen en helaas ook genoeg sh*ttie weer… Al met al was April een druk maar top maandje! Ook deze maand deed ik weer mee met de FoodBlogSwap. Dit houdt in dat je een recept van een andere blogger namaakt en er een eigen draai aangeeft. Afgelopen maand mocht ik inspiratie op doen op het blog van At Sowyen’s Kitchen. Ik maakte al snel een keuze alleen kwam het er steeds niet van om het recept uit te schrijven. Vandaar dat ik één dagje te laat ben… sorry Sowyen! Ik ging voor de heerlijke en snelle nutella brownies. In mijn variatie van de nutella brownies heb ik de hazelnoten en het grof zeezout vervangen door wat stukjes Tony’s Chocolonely Melk karamel-zeezout. Nutella en Tony…. jup lekker dubbelop. Maar ach, je maakt brownies sowieso niet om gezond te doen toch? Laten we er dan maar gewoon dubbelop van genieten.

Bizar snelle nutella brownies

Ingrediënten

  • 250 g Nutella
  • 2 eieren
  • 60 g bloem
  • 80 gram Tony’s Chocolonely Melk karamel-zeezout
Makkelijke brownie met nutella en tony chocolonely

Makkelijke brownie met nutella en tony chocolonely

Bereiden:

  1. Mix de eieren, bloem en nutella tot een egale pasta. Meng dan de gehakte chocolade door het mengsel en doe het in een ingevette ovenschaal.
  2. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 180 graden en laat zo’n 30 minuten staan. Ben je er niet zeker van of hij goed is? Prik er met een satéprikker in, komt deze er schoon uit? Dan is de brownie klaar.
  3. Laat de brownie iets afkoelen, snij hem in stukken en geniet er van!

Lekker voor bij de koffie  of als nagerecht met een bolletje ijs ernaast (enneh misschien nog een extra toefje slagroom? Just saying… :p).

Zin in iets anders zoets? Op Samen Bourgondisch vind je meer lekkere en makkelijke zoete recepten.

VOLG SAMEN BOURGONDISCH OOK OP:
FACEBOOKINSTAGRAMBLOGLOVIN’ & TWITTER.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s