Samen Bourgondisch Bij Robert van Beckhoven

Yes! Ik sta in het magazine van Robèrt van Beckhoven!

Wiehoeee! Hoe leuk is dit! Samen Bourgondisch staat in het magazine van Robert van Beckhoven. Toen ik de vragenlijst aan het invullen was had ik geen flauw idee dat er niet veel later twee pagina’s in het magazine gevuld zouden zijn met content over Samen Bourgondisch. Ik ben uiteraard trots op het leuke stuk en vertel er dan ook graag meer over! 

Samen Bourgondisch in het Bij Robèrt Magazine

Het magazine ‘Bij Robèrt in de leer(fabriek)’ komt vier keer in het jaar uit. Het staat vol met bakinspiratie, seizoensrecepten en allerlei informatie over de activiteiten van Robèrt van Beckhoven. Zo krijgen we in deze editie een kijkje achter de schermen bij ‘Brood’.

In het magazine laat Robèrt de lezers ook kennismaken met foodbloggers. Niet alleen de bekende foodbloggers, maar juist de nog minder bekende. Zoals hij het zelf graag omschrijft:

Robèrt van beckhoven: “Wat mij betreft is het met foodbloggers net als met winkel(ketens): de bekendste hebben hun bestaansrecht wel bewezen. Maar toch: als je je alleen richt op de bekende namen, dan mis je ook veel moois. Daarom ben ik er trots op dat we allerlei bloggers hier aandacht kunnen geven. Iedere blogger kiest een eigen invalshoek. Juist die kleur aan ‘smaken’ maakt het interessant.”

Samen Bourgondisch Bij Robert van Beckhoven Magazine

Samen Bourgondisch Bij Robert van Beckhoven Magazine

Mooi gezegd en ik ben het uiteraard helemaal met hem eens. Niet omdat ik dit keer in het magazine sta, maar vooral omdat je nooit teveel inspiratie op kunt doen. Ook ik doe inspiratie op uit recepten van de grote koks en bakkers, maar ook van de grote en de net startende  foodbloggers.

Ik ben ontzettend trots op deze publicatie en hoop dat ik hierdoor nog meer mensen kan inspireren om samen lekker en gezond te eten. Dat is namelijk een van de belangrijkste redenen waarom ik blog over eten.

Mijn motto: “Geniet van het eten dat je maakt en doe dat samen met vrienden en familie.”

Wil je het magazine zelf ook ontvangen? Je kunt hem hier bestellen of ga langs in de leerfabriek in Oisterwijk. Een aanrader als je het mij vraagt… want dan kun je gelijk een heleboel lekkers meenemen. Zoals het befaamde Robèrt brood en de pindapasta (aanrader!!).

Als laatste wil ik Robèrt en Pirjo heel erg bedanken voor het plaatsen van dit leuke stuk. Het was tevens voor mij een leuke eerste kennismaking met het magazine, welke ik vanaf nu ieder seizoen persoonlijk zal komen ophalen in de winkel… zo heb ik weer een extra reden om langs te komen voor lekkers ;).

VOLG SAMEN BOURGONDISCH OOK OP:
FACEBOOKINSTAGRAMBLOGLOVIN’ & TWITTER.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s