Over Samen Bourgondisch

Hi!

Ik ben Deborah, bourgondisch geboren met een zachte ‘g’. Mijn familie en vrienden zullen niet ontkennen dat hapjes en drankjes belangrijk voor mij zijn en dat gezelligheid voorop staat. Lekker uit eten gaan, uren in de keuken staan, een snelle maaltijd in elkaar flansen, met een picknickmand het park in, borrelhapjes maken voor bij de film of naar een marktje… zo lang we (ik eet, drink en geniet niet graag alleen 😉 ) er maar van genieten. Samen Bourgondisch Dus!

De inspiratie voor de recepten die online staan haal ik overal vandaan. Ik combineer mijn lievelingsgerechten van vroeger met trends van nu en ik struin de sociale media af zoals Instagram, Pinterest en Facebook. Maar ik haal ook kookinspiratie uit etentjes buiten de deur, in restaurants, bij vrienden, bij familie… Ook de kookkunsten van andere foodbloggers hou ik in de gaten en last but not least: kookboeken en food magazines blijven mijn favoriete leesvoer.

Het doel van Samen Bourgondisch is het bieden van lekkere, leuke, makkelijke -en soms iets minder makkelijke- gerechten voor iedere dag. Want koken zonder zakjes en pakjes hoeft niet moeilijk te zijn, sterker nog het moet leuk zijn. Maar ook voor dagen dat je écht geen zin hebt om te koken of gewoonweg geen tijd hebt, zijn er recepten te vinden op samenbourgondisch.com.

Ik wens je veel lees-, kook- en eetplezier!

Liefs,

Deborah | Samen Bourgondisch

Advertentie

3 gedachtes over “Over Samen Bourgondisch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s