Samen Bourgondisch: Naanburger met truffelmayonaise

Naanburger met truffelmayonaise   

Vaak denk je bij een barbecue aan verschillende stukken vlees én vis én spiesjes én salades plus nog wat sausjes, stokbrood… Maar waarom steek je de barbecue eigenlijk niet aan voor ‘slechts’ een stukje vlees of vis per persoon? Of je het nu in de pan, oven of op de barbecue klaar maakt, gebeuren moet het toch! Daar komt nog eens bij dat de Nederlandse zomers nooit van lange duur zijn, en daarom gebruiken wij de barbecue het liefst zo veel mogelijk. Zo aten wij laatst deze heerlijke burgers van de bbq op naanbrood met truffelmayonaise. Super simpel maar zo lekker!

naanburger met truffelmayonaise

Ingrediënten

Samen Bourgondisch: Naanburger met truffelmayonaise

Naanburger met truffelmayonaise

2 personen

 • Gehakt – 300 gram
 • Naanbrood – 1 stuk
 • Tomaat – 1
 • Sla – 1 handje
 • Ui – 1/2
 • Diverse kruiden om het gehakt te kruiden

Bereiden

 1. Snipper de ui en voeg deze samen met de andere kruiden bij het gehakt (voeg naast peper en zout bijvoorbeeld paprikapoeder, cayennepeper, knoflook ed. toe). Meng dit goed door het gehakt en draai er twee hamburgers van.
 2. Samen Bourgondisch: Serveer de burger met een frisse salade

  Serveer de burger met een frisse salade

  Bereid de hamburgers op de barbecue. Ondertussen snij je de tomaat in dunne plakken en optioneel maak je een frisse salade die je naast de burger serveert. Net voordat de hamburgers klaar zijn, leg je het naanbrood ook op de bbq, verhit deze +/- 2 minuten aan beide kanten.

 3. Snij het naanbrood door de helft en snij vervolgens beide helften open. Besmeer een kant met truffelmayonaise, leg de hamburger erop, wat tomaat en sla en genieten maar!

Eet smakelijk & geniet van het barbecue weer!

Liefs | Samen Bourgondisch

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s