Gezonde pannenkoek to share

Gezonde pannenkoek to share

Afgelopen week kreeg ik de foodybox zomereditie in huis en daarin zat onder andere een super smoothie van Innocent. In plaats van deze alleen op te drinken besloot ik met een deel een ontbijtje te maken. Ik ging voor een ‘innocent’ pannenkoek en maakte hem extra groot zodat ik hem kon delen met mijn vriend. De nieuwe ‘uplift’ smoothie van Innocent geeft je energie en hij smaakt ontzettend lekker. Een smaakvol en energierijk ontbijtje dus, dat kan toch iedereen gebruiken in het weekend? Deze gezonde pannenkoek maak ik je in slechts enkele minuten, hoe? Dat lees je hier hieronder!

Gezonde pannenkoek to share

Wat heb je nodig voor een gezonde pannenkoek?

Om af te maken op het bord:

  • Frambozen en bramen (uit de diepvries)
  • 1,5 eetlepel hüttenkäse
  • Agavesiroop
Gezonde pannenkoek to share

Gezonde pannenkoek to share

Zo maak je een gezonde pannenkoek

  1. Meng alle ingrediënten voor de pannenkoek door elkaar.
  2. Smelt boter in de pan en giet het pannenkoekbeslag er in. Laat het op een middellaag vuurtje staan zodat de pannenkoek niet aan kan branden. Het is een dun beslag en we maken een grote pannenkoek waardoor hij iets meer tijd nodig heeft.
  3. Als de bovenkant van de pannenkoek wat gaatjes krijgt en voldoende gestold is kun je hem voorzichtig omdraaien. Je kunt het met een spatel doen of door hem – op eigen risico- door de lucht te gooien of door een groot bord over de pan te zetten en deze met ovenwanten vast te pakken. Draai de pan en het bord in één keer om zodat de pan boven komt. Dat is het moment dat je beter om assistentie kunt vragen (je vriend of vriendin bijvoorbeeld). Hij of zij kan de pan uit jouw handen halen zodat jij alleen nog het bord vast hebt. Laat de pannenkoek vervolgens van het bord weer in de pan glijden zodat de andere kant ook gebakken kan worden.
  4. Laat de pannenkoek weer op een bord glijden en maak hem af met de hüttenkase, agavesiroop en het fruit.

Pak twee bestekjes en geniet samen van deze gezonde lekkernij!

Enjoy!

Klik hier voor nog meer ontbijt-, brunch- en lunchrecepten.

VOLG SAMEN BOURGONDISCH OOK OP:
FACEBOOKINSTAGRAMBLOGLOVIN’ & TWITTER.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s