Barbecue feestje in het park spiezen

Barbecue feestje in het park

Het voordeel van jarig zijn in de zomer is dat je het buiten kunt vieren. Pech voor mij want ik ben in de winter jarig, maar gelukkig is mijn vriend wel een zomerkind. Hoera! Dit jaar wilden wij een barbecue organiseren ter ere van zijn verjaardag en het begin van de zomer. Een goed plan natuurlijk, maar niet echt te doen op ons balkon. Maar geen nood… wij wonen namelijk aan een park, perfect voor een barbecue. Nu was het alleen nog maar hopen op mooi weer.

Wat gooien we op de barbecue?

Kipspiesjes, vispakketje, marinades, hamburgers, gamba’s, verschillende salades en sausjes… Hoe meer het barbecue feest naderden, hoe meer ik mijn hoofd aan het breken was over het eten. Begrijp mij niet verkeerd, ik hou heel erg van kokkerellen maar ik had niet zo’n zin om twee dagen van te voren en op de dag zelf in de weer te moeten zijn met het eten. Soms is het gewoon fijn als je niets hoeft te doen en alles voor je wordt gedaan. Dus ging ik op zoek naar vis en vlees dat ik ‘kant en klaar’ kon kopen maar wel van goede kwaliteit was.

Lekker, gevarieerd & ontzorgd

Na een korte zoektocht op internet had ik verschillende opties gevonden. Maar één bedrijf sprong er uit: De Barbecue Boer. Zij leveren namelijk naast vlees en/of vis, ook de rest! De rest? Jup, zij leveren alles: borden, bestek, de barbecue inclusief gasfles, barbecue pakketten, salades, brood, sausjes, stokbrood… echt alles dus! Een extra fijne bijkomstigheid: zij doen ook de afwas. Halleluja! Dit had ik nodig. Lekker en gevarieerd eten met een goede prijs-kwaliteit verhouding en volledig ontzorgd worden.

De Barbecue Boer biedt verschillende pakketten aan. Van budget tot luxe barbecue pakketten en ook vegetarische en BBQ pakketten voor kinderen. Wij gingen voor de vlees en vis barbecue. Hierin zat onder andere gemarineerde biefstuk, kipsaté, hamburgers, gemarineerde tongfilets, reuze gambaspiezen, zalmspiezen en zonnevisfilets. Ons BBQ feest kon niet meer stuk… of nou ja, het weer zou nog wel eens een probleem kunnen worden. Maar aan de andere kant: van een druppel regen is nog nooit iemand dood gegaan.

Het BBQ feest

De ochtend van het feest begon perfect: de zon scheen, de spullen werden op tijd in thermoboxen afgeleverd, de drankjes stonden koud, laat dat feestje maar beginnen! Rond drie uur gingen wij richting park om alles klaar te zetten. En toen: MIEZER! Moedernatuur liet het afweten… 😦 Gelukkig bleef het bij een paar druppels en kwam de zon ons alsnog vergezellen. Het eten was lekker, de drankjes smaakte goed en voordat we het wisten was alles op en wat het avond. Dat was het moment om de barbecue in te pakken en nog een drankje te gaan drinken bij ons favoriete kroegje om de hoek.

Vis, vlees en ambachtelijke salades

Vis, vlees en ambachtelijke salades

Onze conclusie: Wil jij een BBQ feest organiseren of gewoon lekker gaan barbecueën met vrienden en familie? Maar heb je geen zin om er te veel aan te doen? Of sterker nog, wil je er helemaal niets doen? Ga dan voor BBQ catering van De Barbecue Boer. Het is zo geregeld, het is lekker en je hebt geen rommel achteraf. Ideaal.

VOLG SAMEN BOURGONDISCH OOK OP:
FACEBOOK, INSTAGRAM, BLOGLOVIN’ & TWITTER.

 

Disclaimer, deze barbecue kreeg Samen Bourgondisch gratis aangeboden van De Barbecue Boer om te testen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s